Werkzaamheden

Werkzaamheden van Antoon Hinderiks Metaalrecycling

Wij zijn dé partner als het gaat om werkzaamheden op het gebied van recycling. Enerzijds door het persoonlijke contact, anderzijds door de juiste prijzen kiezen veel mensen voor ons.

Metaalrecycling Antoon Hinderiks v.o.f. is een middelgrote speler in de metaalrecycling. Derhalve zijn wij groot genoeg om de vele werkzaamheden goed uit te voeren. Naast recyclen kunt u bij ons ook terecht voor het verkleinen, ontmantelen, sorteren en knippen van metalen.

Ferro-, non-ferro metalen en autowrakken

Heeft u nog een oude auto, aanhanger of motor? Of iets anders met een kenteken staan dat u graag wilt verkopen? Geen probleem, bij ons kan het allemaal. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten in de metaalrecycling branche kunt u profiteren en gegarandeerd zijn van de beste prijzen. Dit geldt voor particulieren als voor bedrijven.

Oud ijzer & metalen ophalen

Naast de werkzaamheden in Raalte halen wij ook oud ijzer & metalen op in de regio Twente en Salland. Plaatsen zoals Deventer, Apeldoorn, Dalfsen, Enschede, Borne en Hengelo zijn ons niet onbekend.

werkzaamheden

Waarom kiezen voor ons?

Directe contante betalingen voor al uw metaalafval. Wordt er vandaag oud metaal bij u opgehaald? Dan betalen wij dit netjes binnen 24 uur per bank. En dat tegen de beste prijs!

Gratis container plaatsing, zowel voor bedrijven als particulieren. Van 1m3 tot 45m3 en daarnaast ook milieucontainers, vloeistofdichte containers, anti-diefstal containers en gesloten containers.

Uitgebreid wagenpark met diverse autolaadkranen en schrootknijpers. Ons wagenpark is uitgerust om bij u op locatie te kunnen komen laden. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

Adres voor afgifte van RDW vrijwaringsbewijs. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om afgifte van het bekende RDW vrijwaringsbewijs.

Al uw oude metalen zijn geld waard!

Stuur een bericht

> Binnen één dag antwoord
> 24/7 bereikbaar

Stuur een app

> Snel een reactie
> 24/7 bereikbaar

CONTACT