Oud IJzer

Oud ijzer, koper, schroot en metalen kopen wij in bij particulieren en bedrijven

Wij verzorgen de inkoop van oud ijzer, koper, schroot en diverse metalen. Naast het inzamelen en bewerken van alle ferro en non-ferro metalen geeft Antoon Hinderiks ook een RDW vrijwaringsbewijs voor oude personenauto`s of bedrijfsauto`s die rijp zijn voor de sloop.

Antoon Hinderiks heeft op dit moment vier medewerkers in dienst en beschikt tevens over een weegbrug van 70 ton. Daarnaast beschikken wij over 3 containervrachtwagens met diepladers. Ook beschikken wij over 2 autolaadkranen en een kleine vrachtwagen met autolaadkraan, 2 mobiele overslagkranen en 2 heftrucks voor het laden en lossen.

Containers worden gratis (vrij van huur) geplaatst. Daarbij kan gekozen worden uit een ruim assortiment milieucontainers, zowel open als dichte. Het wisselen of legen gebeurt op afroepbasis. Alle soorten ferro en non-ferro metalen worden door ons ingezameld en gescheiden.

oud ijzer

Antoon Hinderiks is een compleet recyclingbedrijf waarbij onder meer kwaliteit voorop staat. Wij bieden een voor het milieu vriendelijke verwerkingswijze, prima dagprijzen, snelle service, transport en containers in eigen beheer, certificering van benodigde kwaliteitsmethodes en compleet materieel. Bij Antoon Hinderiks bent u absoluut aan het goede adres als u oud ijzer wilt inleveren of andere metalen. De mensen van Antoon Hinderiks zijn vertrouwd en ervaren met het recyclen van oud ijzer, schroot en autowrakken. Onze mensen hebben passie en liefde voor het vak. Van generatie op generatie weten onze mensen op professionele wijze service te verlenen bij het recyclen.

Welke materialen

Kan ik naast oud ijzer ook andere metalen inleveren? En welke materialen zijn dit?

IJzer

RVS (Roest-vrij staal)

Rood koper

Lood

Aluminium

Zwaar balkijzer

Brons

Zink

Geel koper

Messing

Gruis

Gietijzer

Autowrakken

Accu's

Non Ferro metaal

Knipijzer

Airco's

En nog véél meer...

Stuur een bericht

> Binnen één dag antwoord
> 24/7 bereikbaar

Stuur een app

> Snel een reactie
> 24/7 bereikbaar

CONTACT