Geschiedenis

Antoon Hinderiks, al 80 jaren een vertrouwd familiebedrijf

De Familie Hinderiks is al ruim tachtig jaar vanuit Raalte actief met de inzameling en scheiding van oud ijzer schroot en metalen. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de derde generatie in de persoon van Antoon Hinderiks. Toen Antoon Hinderiks 8 jaar oud was hielp hij zijn vader al een handje in het bedrijf. In die tijd ging alles nog met paard en wagen. In 1980 heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen en werd het eerste vrachtwagentje aangeschaft. Een mooie rode Opel Blitz. Daarmee ontstond de basis van de verdere groei van het familiebedrijf.

antoon hinderiks
metalen

Volwaardig recyclingbedrijf

In de afgelopen decennia is het bedrijf flink doorgegroeid. Inmiddels beschikt Antoon Hinderiks over een weegbrug, 3 containervrachtwagens met diepladers, 2 autokranen en een vrachtwagen met oplaadkraan, 2 mobiele overslagkranen en 2 heftrucks voor het laden en lossen.

Antoon Hinderiks kan met het huidige materieel een volwaardig aanbod aan recycling aanbieden aan haar relaties. Zo kan naast het inzamelen en bewerken van alle ferro en non-ferro metalen ook een RDW vrijwaringsbewijs voor oude personenauto`s of bedrijfsauto`s worden geregeld die rijp zijn voor de sloop.

Aandacht voor milieu en duurzaamheid

In 2010 heeft Antoon Hinderiks het voormalige overlaadstation van de ROVA aangekocht. Deze uitbreiding van bedrijfsoppervlakte vormde de start van een grootschalige verbouwing. Daarbij werd het bedrijf omgevormd tot het modernste recyclingbedrijf van Overijssel met veel aandacht voor milieu, duurzaamheid en veiligheid. Dankzij deze uitbreiding is de service verder uitgebreid. Zo kan er tegenwoordig efficiënter worden ingezameld, zodat producten duurzaam worden gerecycled en weer voor hergebruik worden ingezet. Het huidige bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd en staat voor kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Stuur een bericht

> Binnen één dag antwoord
> 24/7 bereikbaar

Stuur een app

> Snel een reactie
> 24/7 bereikbaar

CONTACT