Sloop

Sloop auto verkopen, inleveren of vernietigen?

Heeft u iets bij huis staan met een kenteken dat u graag wilt verkopen, inleveren of vernietigen? Geen probleem, bij Metaalrecycling Antoon Hinderiks V.o.f. kan het allemaal. Denk aan een voertuig zoals een oude auto, vrachtauto, aanhanger, oplegger, bestelbus of motor. U ontvangt, naast een goede prijs voor uw oude sloopauto’s of andere sloop voertuigen met kenteken, van ons ook het RDW erkende vrijwaringsbewijs.

RDW erkende vrijwaringsbewijs

Zodra u uw sloop voertuig bij ons komt afleveren, krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs. U dient er namelijk altijd voor te zorgen dat u het voertuig overschrijft naar de koper zijn naam. Gebeurt dat niet, dan blijft u verantwoordelijk voor het voertuig. Krijgt uw auto een bekeuring, moet u deze betalen!

Jarenlange ervaring en goede contacten

Profiteer en wees gegarandeerd zeker van de beste prijzen voor uw sloop voertuigen. U kunt als particulier of als bedrijf bij ons langskomen om uw auto te verkopen. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Wij kunnen ook altijd bij u langskomen in Overijssel. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

sloop

Waarom kiezen voor ons?

Directe contante betalingen voor al uw metaalafval. Wordt er vandaag oud metaal bij u opgehaald? Dan betalen wij dit netjes binnen 24 uur per bank. En dat tegen de beste prijs!

Gratis container plaatsing, zowel voor bedrijven als particulieren. Van 1m3 tot 45m3 en daarnaast ook milieucontainers, vloeistofdichte containers, anti-diefstal containers en gesloten containers.

Uitgebreid wagenpark met diverse autolaadkranen en schrootknijpers. Ons wagenpark is uitgerust om bij u op locatie te kunnen komen laden. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

Adres voor afgifte van RDW vrijwaringsbewijs. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om afgifte van het bekende RDW vrijwaringsbewijs.

Al uw oude metalen zijn geld waard!

Stuur een bericht

> Binnen één dag antwoord
> 24/7 bereikbaar

Stuur een app

> Snel een reactie
> 24/7 bereikbaar

CONTACT