Metalen

Metalen, oud ijzer en schroot inleveren

Produceert uw bedrijf metaalafval en bent u benieuwd of u wel een juiste en eerlijke prijs ontvangt voor uw metaalafval? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Gaat het om metalen zoals aluminium, zink, staal, koper, rvs of lood? Wij geven u graag de beste prijs op maat, geheel vrijblijvend.

Inleverpunt voor al uw oude metalen

U kunt bij ons terecht voor al uw oud ijzer. Dat wil zeggen: Rood koper, brons, messing, oude accu’s, roestvrij staal, stroomkabels en nikkel. Ook voor schoon metaalafval kunt u bij ons terecht. Wij geven u altijd de beste dagprijzen per kilo.

Directe contante betaling en gegarandeerd de beste prijs!

Antoon Hinderiks Metaalrecycling hanteert directe contante betaling voor al uw oud ijzer en metaal afval. Deze oud metaalprijzen zijn rechtstreeks gekoppeld aan de LME, Londen Metal Exchange. Hierdoor heeft u ieder moment van de dag een juiste en eerlijke metaalprijs voor uw oude metalen. Wij betalen gegarandeerde beste prijs in de regio!

metalen

Enkele voordelen van Antoon Hinderiks zijn:

Directe contante betalingen voor al uw metaalafval. Wordt er vandaag oud metaal bij u opgehaald? Dan betalen wij dit netjes binnen 24 uur per bank. En dat tegen de beste prijs!

Gratis container plaatsing, zowel voor bedrijven als particulieren. Van 1m3 tot 45m3 en daarnaast ook milieucontainers, vloeistofdichte containers, anti-diefstal containers en gesloten containers.

Uitgebreid wagenpark met diverse autolaadkranen en schrootknijpers. Ons wagenpark is uitgerust om bij u op locatie te kunnen komen laden. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

Adres voor afgifte van RDW vrijwaringsbewijs. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om afgifte van het bekende RDW vrijwaringsbewijs.

Al uw oude metalen zijn geld waard!

Stuur een bericht

> Binnen één dag antwoord
> 24/7 bereikbaar

Stuur een app

> Snel een reactie
> 24/7 bereikbaar

CONTACT