De 1e vrachtwagen van fam. Hinderiks een Opel Blit

Geschiedenis

De Familie Hinderiks is al ruim zeventig jaar vanuit Raalte actief met de inzameling en scheiding van oud ijzer schroot en metalen. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de derde generatie in de persoon van Antoon Hinderiks. Toen Antoon 8 jaar oud was hielp hij zijn vader al een handje in het bedrijf. In die tijd ging alles nog met paard en wagen. In 1980 heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen en werd het eerste vrachtwagentje aangeschaft. Een mooie rode Opel Blitz.

Daarna volgden er meer investeringen en werd het bedrijf van Antoon Hinderiks groter en groter. Ze beschikken tegenwoordig over een weegbrug, 3 containervrachtwagens met diepladers, 2 autokranen en een kleine vrachtwagen met oplaadkraan, 2 mobiele overslagkranen en 2 heftrucks voor het laden en lossen.

In 2010 heeft Antoon Hinderiks het voormalige overlaadstation van de ROVA aangekocht. Deze uitbreiding van bedrijfsoppervlakte vormde de start van een grootschalige verbouwing. Daarbij wordt het bedrijf omgevormd tot het modernste recyclingbedrijf van Overijssel met veel aandacht voor milieu en veiligheid. Dankzij de uitbreiding kunnen we met een ,

verbeterde service aan de behoeften van onze klanten tegemoetkomen   Zo kunnen wij nog efficienter  inzamelen  recyclen  en  hergebruiken !